Csak Egy Senki – bemutatkozik

Csak Egy Senki? Kiről is van szó? Egy zenész.

Kedves Barátomon, Boros Ferin keresztül kerültem kapcsolatba Rikter Ákossal, alias Csak Egy Senki-vel.. A zenéknek Én készítem a videókat, ezeket lent találjátok meg. De a lényeg az a…

Csak Egy Story

Mint sokunknak, nekem is tinédzser korom derekán tört rám az érzés hogy zenélnem kell. Akkor még persze inkább csak a színpadon akartam látni magam, és hallani ahogy a nevemet üvöltik. Mindenféle fasz, elmebeteg neveket találtunk ki hasonló babérokra törni kívánó barátaimmal, amiket jobb nem is ecsetelnem… De röppentek az évek és barátaimról le is darálta a rendszer ezt a vágyat, még a zenélést is magát. Én viszont termelékeny voltam, és a sok eltékozolt idő ellenére sorban születtek az egyre inkább zenének nevezhető szerzemények, és lassan a mondanivalóm is kiforrott. Időközben egy tanyára költöztem kiszakadni a rendszerből, megváltani a világot… 5 esztendő telt el szokásos kisebb nagyobb és igazán szörnyű viszonytagságokkal mígnem sokféle okból kifolyólag úgy döntöttem, hogy szüneteltetem kicsit a világmegváltást és végre újra és teljes gőzzel a zenére koncentrálok, hogy általa leljek rá a hasonló gondolkodású emberekre, akikkel aztán együtt futhatnánk neki egy szebb világot teremteni.
Tehát itt vagyok egy rakás dallal, számomra fontos és szerintem a világban egyébként is égető gondolatokkal egyedül, és arra jutottam, hogy ez igy is marad. Csak Egy Senki csak egy senki marad, nem több senki. Szívesen zenélek együtt másokkal valami mást, de ezt én alkottam és én viszem végig.
Ennyi a rövid kis előzménye a történetnek ami csak most kezdődik
Csak Egy Senki

 

Kövessétek Ákost:

Facebook oldala: Csak Egy Senki
Weboldala: csakegysenki.hu

Röviden az Én véleményem a zenékről. Amíg készítettem a videókat, sokszor, de sokszor meghallgattam azokat és őszintén mondom, hogy ez tényleg más..de jó értelemben! Kimondja a lényeget, őszinte. Személyes kedvencem lett a Csak Egy Senki dal, a bemutatkozó és a Miért Tettem című is, ami Boros Ferinek szól közvetlenül.

Annyit szeretnék mondani még, hogy nézzétek meg Ákos oldalát, hallgassatok bele a zenéibe, ha van időtök látogassatok el az ingyenes bemutató koncertre.
Sok sikert Ákos, csak így tovább! Csütörtökön személyesen is találkozunk a koncerten!

 

Ne feledjétek, Csak Egy Senki – Lemezbemutató 2018/10/18 – részletekért kattints a képre!

Vagy közvetlenül itt!

Addig is az ígért videók, csemegézzetek:

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük